Restschuldreductie.nl

Uw verlies beperken is onze zorg!

Moet u uw huis met verlies verkopen?

Uw huis verkopen met verlies is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten, maar soms heeft u geen keuze!

Voor die mensen die geen keuze hebben en toch snel hun woning willen verkopen, hebben wij dé oplossing.

Wij verkopen snel uw woning voor een optimale prijs en begeleiden het traject met uw hypotheekverstrekker als er een restschuld overblijft.

Wanneer uw woning minder waard is dan uw hypotheek, betekent dit namelijk niet dat u niet kunt verkopen.

Wij hebben een manier van verkoop gevonden die een verkoop binnen 1 maand mogelijk maakt. Door middel van afwijkende gerichte marketing vinden wij bieders die binnen een bepaalde tijd een bod op uw woning zullen doen, op deze manier realiseren wij de optimale marktwaarde voor uw woning en beperken uw verlies!

Wanneer dit bod lager is dan uw hypotheekschuld en u het verschil bij kunt betalen is er niets aan de hand en kunt u leveren. Uw woning is dan verkocht en u heeft een zorg minder! Maar wat nu als uw hypotheekschuld groter is dan het bod en u het verschil niet bij kunt betalen?

Ook dan zijn er legio oplossingen!

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van deze oplossingen en belangrijker nog, het bespreken van deze oplossingen met uw bank.

Wanneer u een hypotheek heeft met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), kan het zelfs zo zijn dat u in aanmerking komt voor kwijtschelding van de restschuld.

Ook wanneer u geen restschuld heeft bij verkoop, maar gewoon snel uw woning wilt verkopen, kunt u een beroep op ons doen!

Kijk hier voor meer informatie of vul ons beoordelingsformulier in zodat wij gratis uw situatie kunnen beoordelen.